Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Νέο τρίποντο για τον Αλέξανδρο.Νέο τρίποντο για τον Αλέξανδρο.


Λεζάντα φωτογραφίας: Νέο τρίποντο για τον Αλέξανδρο.


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Με νίκη και σκορ 3-1 συνέχισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από βροχή με τον Αλέξανδρο να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να φτάνει στο τρίποντο. Το 1-0 έγινε στο 39’ με πλασέ του Musoni και ασίστ από τον αριστερό διάδρομο του Τσολακίδη. Το 2-0 με νέο πλασέ του Τσολακίδη στο 44’ και κάθετη πάσα του Προβατίδη μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κεντρικό τρίτο. Το 3-0 στο 64´ με τον Φουρτζίου και νέο κοντινό πλασέ. 
Στο 30’ , 33’ & 45’ ο Ζάικος κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 3 καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μείωσαν σε 3-1 , που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στο 90+ με πλασέ μέσα από την περιοχή. 
Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Τσολακίδης στο 56’ για επικίνδυνο παίξιμο. 
Επόμενο παιχνίδι για την Α’ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή στην Ξάνθη με την τοπική Ασπίδα. 
Σύνθεση : Ζάικος , Μπουλγουρίδης , Τσαταλπασίδης , Κώτσιας , Τερζής , Παπαδόπουλος Σ, Αηδονίδης ( 87’ Λατινόπουλος ),Φουρτζίου (83’ Παπαδόπουλος Κ), Musoni, Προβατίδης (75’ Πολυχρόνου ), Τσολακίδης (70’ Αγαθαγγελίδης ).