Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣΚέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ


Λεζάντα φωτογραφίας: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Στόχοι – Φιλοσοφία:

Οι άνθρωποι του αθλητικού κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στηριζόμενοι στην σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού που αποκτήσαμε με εσάς τα 20 τελευταία χρόνια, βελτιώνουμε και εξελίσσουμε διαρκώς τις παροχές μας, ως ένα χρέος ανταπόδοσης της αγάπης και υποστήριξης σας.

Ξεκινήσαμε με το ποδόσφαιρο, επεκταθήκαμε στην κολύμβηση και συνεχίζουμε με καινοτόμες δράσεις γνωρίζοντας καλά τις σωματικές και ψυχικές ανάγκες των παιδιών, που αποτελούν την κινητήριο δύναμη μας. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο το παιδί, και θεμέλιο τις αρχές της Παιδαγωγικής Επιστήμης, επεκτείνουμε την δράση μας νέες δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, συνθέτουν πληθώρα δραστηριοτήτων που στοχεύουν μέσα από κατάλληλες, εξειδικευμένες, συνεργατικές και εκπαιδευτικές πρακτικές στην σωματική, συναισθηματική, κοινωνική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής μέσω ΕΣΠΑ, διευκολύνουμε εσάς τους γονείς απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά σας καθημερινά ως και 4 ώρες.

 Οι δραστηριότητες μας:Ποδόσφαιρο-Κολύμβηση-Zumba Kids-Ρομποτική-Θεατρικό Παιχνίδι-Μουσικοκινητική-Υπολογιστές-Κεραμική-Φιλαναγνωσία-Δημιουργική Γραφή-Εικαστικά–Κατασκευές-Παιδικό Κόσμημα-Πινγκ-Πονγκ-Φυσική Αγωγή-Σκάκι και άλλα.