Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Ακαδημία ΚολύμβησηςΑκαδημία Κολύμβησης


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Θέλετε το παιδί σας να μάθει να κολυμπά με ασφάλεια και σωστό στυλ; Γράψτε το στις Ακαδημίες Κολύμβησης του Alexandros Sports Center για να διδαχθεί από έμπειρους προπονητές, πρωταθλητές κολύμβησης και καθηγητές φυσικής αγωγής. Μάθημα τρείς φορές την εβδομάδα, 1 ώρα κάθε φορά. Τμήματα Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16.30 έως τις 20.00.

H ομάδα των προπονητών της ακαδημίας κολύμβησης του Alexandros Sports Center σας περιμένει στον εκτενώς ανακαινισμένο χώρο της πισίνας με πολύ κέφι και όρεξη για άσκηση. Τα ολιγομελή τμήματα και η άριστη εξειδίκευση των γυμναστών της πισίνας, καθιστούν τα παιδικά προγράμματα της Ακαδημίας Κολύμβησης , ως μια μοναδική ευκαιρία για μάθηση και ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Τα μεγαλύτερα παιδιά, μπορούν να ενταχθούν στην Ακαδημία Κολύμβησης. Εκεί, οι έμπειροι προπονητές του Alexandros Sports Center μαθαίνουν στους επίδοξους κολυμβητές όλα τα μυστικά της κολύμβησης. Με στόχο την εκμάθηση των τεσσάρων στυλ κολύμβησης τα παιδιά αθλούνται συστηματικά, ενώ ταυτόχρονα περνούν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των Ακαδημιών μας από την Γραμματεία του κολυμβητηρίου  μας και τους εκπαιδευτές της πισίνας.

«Με το δεξί» μπήκε ο Σεπτέμβρης για την ομάδα των επιτυχιών,και στην κολύμβηση!
Σύντομη περιγραφή: 
Τα δελφίνια του Αλέξανδρου Κιλκίς εντυπωσίασαν αυτή τη φορά το κοινό του Λαγκαδά,την Παρασκευή πρώτη του μήνα!
Υποσελίδα: Baby swimming
Baby swimming
Σύντομη περιγραφή: 
Η κολύμβηση σε βρέφη και νήπια είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης βασικών κολυμβητικών ικανοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού.
Υποσελίδα: Παπάκια
Παπάκια
Σύντομη περιγραφή: 
Τα πρώτα βήματα εξοικείωσης με το νερό
Υποσελίδα: Δελφίνια
Δελφίνια
Σύντομη περιγραφή: 
Μετά την μικρή πισίνα στην μεγάλη και στα δελφίνια.
Προαγωνιστικό τμήμα
Σύντομη περιγραφή: 
Για τα παιδιά που ξεχωρίζουν δημιουργήσαμε το προαγωνιστικό τμήμα
Υποσελίδα: Αγωνιστικό τμήμα
Αγωνιστικό τμήμα
Σύντομη περιγραφή: 
Οι μικροί μας αθλητές είναι πλέον έτοιμοι για αγώνες με άλλες Ακαδημίες
Αγώνες κολύμβησης της Ακαδημίας
Σύντομη περιγραφή: 
Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 η ομάδα κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς εκπροσώπησε την πόλη μας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνες κολύμβησης.