Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: ΔραστηριότητεςΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Ο πολυχώρος Alexandros Sports Center διαθέτει πλήθος αθλητικών χώρων που διατίθενται  για χρήση από Ομάδες, Συλλόγους, Ακαδημίες αλλά και απλούς καθημερινούς επισκέπτες.

Επιπλέον οι άρτια οργανωμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις μας παρέχονται για την διοργάνωση μαθημάτων, τουρνουά και σαφώς για ψυχαγωγία.

Ο αθλητικός πολυχώρος Alexandros Sport sCenter βρίσκεται στην περιοχή Κιλκίς στην είσοδο της πόλης και  σε έκταση 8 στρεμμάτων.

Ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να προσφέρει ψυχαγωγία μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων που υποστηρίζονται και προπονητικά, σε παιδιά και ενήλικες, με τη βοήθεια των άρτια καταρτισμένων στελεχών του και των άψογα διαμορφωμένων και ασφαλών χώρων του.

Περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου,παιδότοπο και άνετους χώρους στάθμευσης. Επίσης ισόγειο  κτιριακό συγκρότημα 250 τ.μ με αμφιθεατρική θέα στα γήπεδα, όπου βρίσκεται η καφετέρια και χώροι ιδανικοί για πάρτι και εκδηλώσεις.

Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας, η οργάνωση, η μεθοδική εκπαίδευση, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα και η επικοινωνιακή μας πολιτική, αποτελούν τους κεντρικούς άξονες λειτουργίας του αθλητικού μας κέντρου.

Υποσελίδα: Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
Σύντομη περιγραφή: 
Υποσελίδα: Κολύμβηση
Κολύμβηση
Σύντομη περιγραφή: 
Ρυθμική Γυμναστική
Σύντομη περιγραφή: 
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ
Σύντομη περιγραφή: 
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, συνθέτουν πληθώρα δραστηριοτήτων που στοχεύουν μέσα από κατάλληλες, εξειδικευμένες, συνεργατικές και εκπαιδευτικές πρακτικές
Υποσελίδα: Παιδότοπος
Παιδότοπος
Σύντομη περιγραφή: 
Στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center θα βρείτε και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους.
Θερινά camp απασχόλησης παιδιών
Σύντομη περιγραφή: 
Καλοκαιρινή απασχόληση παιδιών για γονείς που δουλεύουν καθημερινά
Εκδρομές σχολείων
Σύντομη περιγραφή: 
Αν διευθύνετε σχολείο και θέλετε να πραγματοποιήσετε μια εκδρομή...