Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Ακαδημία ΣτίβουΑκαδημία Στίβου


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Ακαδημία Στίβου για παιδιά απο 5 ετών,  με υπεύθυνο τον κ.Μηναρτζή Κώστα.

Δύο μετάλλια για το Προαγωνιστικό Τμήμα Στίβου!
Σύντομη περιγραφή: 
Εξαιρετική εμφάνιση για τις δύο μικτές ομάδες του Προαγωνιστικού μας τμήματος που σήμερα πήραν μέρος στον αγώνα «FORMULA - ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Π.Α.Κ. «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο.
Σε μίτινγκ στη Θεσσαλονίκη το Τμήμα Στίβου
Σύντομη περιγραφή: 
Το Προαγωνιστικό Τμήμα μας συμμετέχει το Σάββατο 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 στις 10.45 το πρωί στον αγώνα «FORMULA - ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» που διοργανώνει το Π.Α.Κ. «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και τη στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Ύψιστη τιμή για τον Αλέρου!
Σύντομη περιγραφή: 
Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της μέχρις τώρα καριέρας του έζησε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου ο πρωταθλητής του τμήματος Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου.
Ο ΣΕΓΑΣ βραβεύει τον Αλέξανδρο Αλέρου!
Σύντομη περιγραφή: 
Η ομοσπονδία του στίβου ,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος , θα τιμήσει αθλητές και αθλήτριες που μέσα από τις εμφανίσεις τους με τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας κατάφεραν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις. Μεταξύ αυτών που θα τιμηθούν σε ειδική βράβευση με την ύψιστη διάκριση από τον ΣΕΓΑΣ συμπεριλαμβάνεται και ο πρωταθλητής της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου .
Τα
Σύντομη περιγραφή: 
Μια ακόμη προπόνηση για τα "Μίνι" το απόγευμα της Παρασκευής. Μαθαίνουμε πολλά πράγματα από την κ. Σπυριδούλα και την κ. Φανή και ανυπομονούμε να έρθει η Άνοιξη και να ξαναβγούμε στο γήπεδο!
Ρίψεις, άλματα και ταχύτητες στο
Σύντομη περιγραφή: 
Στο Δημοτικό Στάδιο έλαβε χώρα άλλη μια προπόνηση του Προαγωνιστικού Τμήματος του Αλέξανδρου Κιλκίς. Εκμάθηση στις ρίψεις, τεχνική στην εκκίνηση και άλματα περιελάμβανε η προπονητική μονάδα.
Διασκέδαση στα
Σύντομη περιγραφή: 
Τρέξαμε, παίξαμε, διασκεδάσαμε και βγήκαμε πολλές φωτογραφίες σήμερα με την κ. Σπυριδούλα και την κ. Φανή στην προπόνηση των "Σούπερ Μίνι"!
Ικανοποιητικές εμφανίσεις για Αλέρου και Παρασκευά
Σύντομη περιγραφή: 
Στα Τρίκαλα βρέθηκαν την Κυριακή οι Αλέξανδρος Αλέρου και Στυλιανή Παρασκευά για τους Πανελλήνιους Αγώνες Ανωμάλου δρόμου.
Σε αγώνες στα Τρίκαλα ο Αλέρου και η Παρασκευά
Σύντομη περιγραφή: 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Τμήματος Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς, Αλέξανδρος Αλέρου και Στυλιανή Παρασκευά.
Υποσελίδα: ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ
ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ
Σύντομη περιγραφή: 
Το μικρότερό μας τμήμα !
Υποσελίδα: ΑΕΤΟΙ
ΑΕΤΟΙ
Σύντομη περιγραφή: 
Το προαγωνιστικό τμήμα !!