Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Πρώτη Ήττα για τον ΑλέξανδροΠρώτη Ήττα για τον Αλέξανδρο


Λεζάντα φωτογραφίας: Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Ένα δυνατό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν από το πρώτο λεπτό να επιβάλουν ρυθμό να και να δημιουργήσουν φάσεις. Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Αλέξανδρο να έχει λίγο την υπέροχη και να φαίνεται ότι το μόνο που του λείπει είναι το γκολ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και στην ανάπαυλα έγιναν διορθωτικές κινήσεις με σκοπό την πίεση και την επιτυχία τέρματος. Μια πίεση που τελικά είχε σαν αποτέλεσμα στο 52’ και σε αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι να κάνουν το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό και μέχρι ο Αλέξανδρος να συνέλθει από το σοκ , στο 55’ νέα αντεπίθεση και διαγώνια κάθετη στον άξονα έφερε τον κεντρικό επιθετικό του Αετού σε θέση βολής και με πλασέ το 0-2. Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να αντιδράσει , ανέβηκε ψηλά και πίεσε και λίγο έλειψε να μειώσει στο 72’ όταν πλασέ του Βασιλειάδη πέρασε out μετά από συνεργασία Τερζή- Musoni. Στο 84’ & 86’ η τύχη γυρίζει την πλάτη στον Τερζή όταν ισάριθμες κεφαλιές του καταλήγουν η μια ελάχιστα out και η δεύτερη αντίστοιχα στο οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση έφερε στο 88’ τον Βασιλειάδη σε ευνοϊκή θέση στην περιοχή και με πλασέ το 1-2. Στα εναπομείναντα 7’ με τις καθυστερήσεις ο Αλέξανδρος πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μελανό σημείο του παιχνιδιού η Άδικη αποβολή του τερματοφύλακα Αθανασίου στο 90+ για διαμαρτυρία , ενώ κίτρινη δέχτηκαν οι Σερταρίδης, Κώτσιας & Inomaru Os.

Επόμενο παιχνίδι για την Α΄Ομάδα της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου Κιλκίς, την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Σερταρίδης (64’ Τσαταλμπασίδης , Κώτσιας, Τερζής, Παπαδόπουλος Σ., Βασιλειάδης, Φουρτζίου ( 46’ Inomaru D. ), Τζεβελέκης (55’ Inomaru Os.), Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης ( 41’ Musoni).